RUKA_MTB_29-30_08_2019-49_

YRITYSKORTTITILAUS

Ruka Bike Park-yrityskortti on koko kesäkauden (7.6.-22.9.2024) voimassaoleva hissilippu Rukan Bike Park hisseille ja reiteille. Kortti sopii erityisesti yrityksille ja yhteisöille, joiden henkilöstö ja muut sidosryhmät vierailevat tuntureissa useamman kerran kauden aikana. Yrityskortin hinta on 520€/kpl (sis. alv 10%). Bike Park kausikortin käyttö ei sisällä pääsyä kesäkelkkamäkeen. 

Yrityskortti ladataan Keycardille, eikä sen käyttöä sidota henkilöihin. Yrityskorttia ovat oikeutettuja käyttämään yrityksen/ yhteisön edustajat ja henkilökunta sekä yhteisön lomamökin asukkaat. Yrityskortin edelleenmyynti on kielletty. Yrityskortista voi tehdä alv- vähennyksen ja lopullisessa verotuksessa nettohinta on kuluna/veropohjan vähennyksenä. Noudatamme Suomen hiihtokeskusyhdistyksen hiihtokeskuspalveluja koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Tilaukset voitte tehdä nettikaupassa tai täyttämällä ao. lomakkeen. Tarkistettuamme tiedot lähetämme laskun sekä haluttaessa kortit postitse (laskutuslisä 20€). Tiedustelut: Rukakeskus Oy / RukaBooking, +358 10 382 5222, myynti@ruka.fi.